söndag 27 april 2008

La Paz och häxorna

Vi kom till Trinidad efter flodbatsäventyret och stannade där en natt. Men allt som kunde ga fel där gick fel sa vi sag ingenting av staden utan satt mest pa banker för att tjafsa om pengar som försvunnit och pa Internetställen i timmar som inte fungerade och fick tre hjärtattacker. Men dagen efter akte vi till La Paz!





Empen i väntan pa boarding.




Det var det minsta flygplanet vi nagonsin suttit i. Klaustrofobi var bara förnamnet.




Första bilden av La Paz: stort, högt upp och skitigt.




Första dagen hängde vi mest pa häxmarknaden där de bland annat salde döda ihoptorkade lamabebisar (som skulle bringa tur). Vi gick loss i värsta shoppingspreen.




Ett av inköpen.




Ett annat.




Middag pa Angelo Colonial pa kvällen.




Och till var lycka vimlade det av gringos i La Paz sa vi kunde äntligen ga ut och dansa oss svettiga till dalig amerikansk musik pa Mongos! Här i vara allra snyggaste poser.




Bakfyllefrukost pa 100% Natural.




Sedan gjorde vi massa andra saker. Sedan blev det utgang igen.




Frukost pa Mistik med indiankvinnor och sött barn som utsikt.




Pa en trevlig plaza i La Paz med mindre trevliga duvor.




Vi stannade i La Paz lite längre än vi tänkt för vi gillade staden trots att vi hört att det skulle vara fult och farligt där. Sista dagen gick vi pa Museo Nacional del Arte och det här var den sista bilden vi hann knäppa innan Empens kamera la av. Vi trodde vi hade förlorat honom för evigt men han ateruppstod lagom innan Machu Picchu sa uppdatering kommer snart!

Inga kommentarer: