onsdag 20 februari 2008

Tio dagar i BA



Japp, vi alskar staden. Och vi tror att vi bor har nu. Har ar frukthandlaren vi brukar handla hos.


BA ar en kosmopolitisk 14-miljonersstad och full med kreativa manniskor som sysslar med konst, kultur och design sa det ar inte svart att sysselsatta sig bade pa dagar och natter. Dessvarre tenderar nattlivet att ta over och i och med att man brukar motas upp vid tva-tre och ga till forsta stallet ar det latt hant att man ramlar hem vid nio-tiden pa morgonen och garna sover bort halva dagen efter. Men vi ska bli nya sunda manniskor snart!



Pa Jet i Costanera Norte.






Vi akte ut till den enorma kyrkogarden i Recoleta dar alla kistor ligger i stenbyggnader byggda pa 1800-talet och smyckade med angelstatyer och kollade bland annat in Evita Peróns grav. Det var maktigt.








Maria har kommit! Empen, Hannah och Maria provar kvallens utstyrslar pa antikmarknaden i San Telmo.











Hannah och Maria tar en tango-svangom.







Var allra bastaste Chris och hans van Allen kom fran New York for att tillbringa nagra dagar (och natter) med oss i Buenos Aires innan de akte vidare mot Santiago de Chile. Har ar vi ute och ater de godaste stekarna vi nagonsin atit pa Cabrera i Palermo och det ar Marias fodelsedag!













Det har ar Nico.












Empen och Hannah, nojda som tva sma lador.








Dagen efter akte vi ut till La Boca, dar vi tyvarr inte hittade ut fran de tre turistigaste gatorna och alla museer var stangda, sa det var inte mycket att hanga i julgranen.



Det ar extremt billigt med manikyr har sa Empen tog sig ett unn.






"Rokning ar farligt for halsan". Men tydligen har man sjukt kul nar man roker.







Pa Chris sista kvall hangde vi runt pa det enda femstjarniga gayhotellet i hela varlden, Hotel Axel i San Telmo. Arkitekturen och inredningen var helt galen, vi ville flytta in dar. Men vi nojde oss med caipirinhas och cosmopolitans i deras Sky Bar innan vi gick till Museum, en klubb som ocksa ligger har i San Telmo.

Stockholm-New Yorks vanskapsforening pa business meeting.







Vi tvingar argentinare att prova snus. Det var inte uppskattat.




Empen och Maria shejkar loss.

Inga kommentarer: